×

Meld je aan voor updates van Mr. & Ms. T!

Tech Tok Zomer Challenge: win een robot!

Ben jij gek op techniek? Leergierig? Creatief? Dan hebben wij dé challenge voor een gave zomermiddag. Alles wat jij hoeft te doen is een unieke knikkerbaan bouwen. En dan maak je nog kans op een prijs ook. Lees hieronder snel wat je hiervoor moet doen!

Challenge: maak een knikkerbaan

Ontwerp een super vette knikkerbaan waarmee je een kettingreactie op gang brengt. Laat de actie zo lang mogelijk duren, met zoveel mogelijk hindernissen. Niks is te gek en iedereen die op de basisschool zit kan meedoen. Natuurlijk mogen jouw broers of zussen, vriendjes en vriendinnetjes of papa en mama helpen. Succes!

Win een programmeerbare robot!

Natuurlijk is een challenge niet compleet zonder een prijs. Mr. en Ms. T hebben goed hun best gedaan op het bedenken van iets vets. Is jouw knikkerbaan de winnende? Dan krijg je een zelfbalancerende, programmeerbare robot! Op je mobiel download je een app, waarmee je de robot kunt programmeren. Hij kan dan bewegen, dansen, praten, met zijn ogen knipperen en nog veel meer! 

Spelregels van de Zomer Challenge

·      Maak een video van jouw knikkerbaan

·      Stuur deze in via onze website

·      Wij beoordelen je video op basis van creativiteit

·      De winnaar krijgt een MacroBot 

Insturen van de video kan tot en met 20 augustus. De winnaar wordt in diezelfde week bekendgemaakt. Wij nemen persoonlijk contact met je op voor de prijs. Jouw winnende video en een foto van jou mét de robot plaatsen we daarna op onze website. Misschien komt Mr. of Ms. T ook nog wel langs… ;-)

Zend hier jouw video in

Hieronder kun je jouw video inzenden. Het maakt niet uit of je hem staand of liggend maakt. Wel houden we van leuke muziekjes of een gesproken uitleg. Let op dat je al jouw gegevens goed invult, alleen dan kunnen we contact met je opnemen als je hebt gewonnen.