Word vriend van

Mr. & Ms. T

Wij zijn Mr. & Ms. T en zetten ons in voor de promotie van technische beroepen voor basisschoolleerlingen in de Achterhoek. Met onze aanpak zorgen we voor een realistisch en inspirerend beeld van de technische branche. Daarmee enthousiasmeren we de kids voor het kiezen van een technische studie.

Dit is onze cross-mediale aanpak:

  • Een interactief videoplatform
  • Interviews in de Achterhoekse Courant
  • Voorlichting op basisscholen
  • Bedrijfsbezoeken bij Achterhoekse bedrijven
  • Open Dagen
  • Deelname aan de Techniekdag
  • En nog veel meer... 
Bekijk ons voorstel en word vriend

We zien dat de leerlingen én het bedrijfsleven enthousiast worden van deze aanpak. Van het in contact brengen van beide doelgroepen krijgen we allemaal energie. Dus dat stimuleren we dan ook graag!

Wil jouw organisatie hier ook aan bijdragen? Sta je ervoor open om jonge kids te inspireren? Ben je er ook van overtuigd dat we daar niet vroeg genoeg mee kunnen beginnen? Laten we in contact komen en word vriend van Mr. & Ms. T!

Check ook:

o.a. deze bedrijven gingen je voor
Bekijk alle bedrijven
Word vriend van Mr. & Ms t

Ik doe mee!

Kun je niet langer wachten? Geen verdere uitleg meer nodig? Word dan meteen vriend van Mr. & Ms. T. Of maak een afspraak, zodat we kennis kunnen maken en je meer informatie kunnen geven. Beide mag natuurlijk ook ;-)
Yes, bedankt voor je berichtje! We laten snel van ons horen!
Ai! Er gaat iets niet helemaal goed, probeer het nog eens...
Interviews

Leer meer over studieroutes en beroepen

Ze vertellen dan bijvoorbeeld over de vakken die ze op school hebben moeten kiezen, naar welke school ze zijn geweest en welk diploma ze hebben gehaald. Daardoor weet jij na het kijken van de filmpjes precies wat je moet kiezen als je ook in de techniek wil werken later!
Check onze interviews