Ontdek techniek

met Mr. & Ms. T

Wij zijn Mr. & Ms. T en zetten ons in voor de promotie van technische beroepen voor basisschoolleerlingen in de Achterhoek. Met onze aanpak zorgen we voor een realistisch en inspirerend beeld van de technische branche. Daarmee enthousiasmeren we de kids voor het kiezen van een technische studie.

Enthousiasmeren doen we onder andere met de vette video's op Tech Tok, maar ook door aanwezig te zijn op Open Dagen of mee te denken over events voor kids tussen 10 en 16 jaar.

We willen graag zoveel mogelijk leerlingen in de Achterhoek laten ervaren wat je kunt worden als je voor de techniek kiest. Zonder te pushen!

Basisscholen

Wist je dat basisschoolkinderen het te gek vinden om de video's van Tech Tok op een digibord te bekijken?


Door ze de video's op zo'n groot scherm te laten zien en samen met de hele klas te kiezen wat de volgende stap wordt, is enthousiasme gegarandeerd!

Voortgezet onderwijs

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs hebben we de Achterhoekse beroependatabase. Deze beroependatabase helpt leerlingen bij beroepsoriëntatie én leraren met contacten binnen bedrijven! We zijn deze aan het ontwikkelen, verbeterpunten zijn daarom meer dan welkom!

Vind jij het een uitdaging om kids te enthousiasmeren voor techniek? Werk je op of voor een Achterhoekse VMBO school? De STO coördinator binnen jouw school kan je meer vertellen over de mogelijkheden!

Bedrijfsbezoek

Bezoek een bedrijf!

Tech-Tok organisert bedrijfs bezoeken: of je nu alleen, met een groepje ofmt je hele klas naar een bedrijf wilt. Of je nu naar 1, 2 of 3 bedrijven wilt, of dat je een bedrijf bij jou op school wilt uitnodigen: Tech-Tok regelt het voor je!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en laat weten wat je het liefst wilt. Mr. & Ms. T leggen deze vraag bij het bedrijf neer en laten van zich horen.
Nog te plannen
Achterhoek
Yes, bedankt voor je berichtje! We laten snel van ons horen!
Ai! Er gaat iets niet helemaal goed, probeer het nog eens...
Wil je als juf/meester met je klas een bezoek bij een bedrijf plannen óf als bedrijf ook aansluiten? Stuur dan een mail naar:
Mail naar mr-t@tech-tok.nl