×

Meld je aan voor updates van Mr. & Ms. T!

Tech-Tok adopteert week van de techniek & lego league van 8RHK ambassadeurs

We zijn blij om aan te kondigen dat de Week van de Techniek en de First Lego League een nieuwe thuis hebben gevonden binnen ons platform! Deze geweldige initiatieven blijven bestaan in de Achterhoek, wij nemen deze met trots over van 8RHK ambassadeurs.

Belangrijk voor de toekomst van de maakindustrie in de Achterhoek

De Week van de Techniek, al meer dan 18 jaar een begrip in de regio, vindt plaats van 31 maart t/m 17 april 2025. Tijdens deze weken maken alle basisschoolkinderen kennis met techniek door gratis lessen. De First Lego League, steeds populairder onder kinderen tussen de 10 en 14 jaar, vindt komend jaar plaats op 31 januari.

3500 kinderen aan de slag met techniek

Mr. & Ms. T van Tech-Tok adopteren deze initiatieven en zullen voortaan de communicatie verzorgen. Dit past perfect bij ons doel om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met techniek. Afgelopen jaar deden maar liefst 3500 kinderen mee aan de Week van de Techniek.

Het komende jaar blijft het programma hetzelfde, maar er kan in de toekomst verandering komen. Voor nu zorgen we ervoor dat deze succesvolle activiteiten doorgaan. Ontdek zelf de wereld van techniek op onze homepagina!