Obelink

Logistiek
Winterswijk

Over

Obelink

Obelink is een supergrote winkel voor alles wat je nodig hebt om te kamperen. Het begon in 1959 met Jan Obelink en is nu de grootste kampeerwinkel van Europa. Ze hebben een megastore van wel 72.500 vierkante meter, vol met kampeerspullen voor de beste prijzen. Je vindt er tenten, slaapzakken en nog veel meer! Bij Obelink kun je ook werken met techniek. Ze hebben banen in de logistiek (het regelen van spullen) en in programmeren (werken met computers). πŸ•οΈπŸ›ΆπŸŽ’πŸ–₯️🚚

Check de Tech-tok video van dit bedrijf

Bedrijfsbezoek

Bezoek dit bedrijf in het echt!

Meld je aan en we zien je tijdens het bedrijfsbezoek! Dit bezoek duurt ongeveer een uur en is speciaal gemaakt voor kinderen: geen saaie presentatie maar een praktische rondleiding met mensen die het werk doen dat je misschien wel leuk lijkt!

Meld je aan!

Er is nog geen bezoek gepland bij dit bedrijf, maar je kunt wel laten weten dat je bij dit bedrijf wilt kijken, dan regelen we het voor je! Samen met je klas kun je ook gebruik maken van ons programma waarin je met voorbereiding op school in een dagdeel 2 of 3 bedrijven bezoekt, deze plan je hier.
Nog te plannen
Winterswijk
Yes, bedankt voor je berichtje! We laten snel van ons horen!
Ai! Er gaat iets niet helemaal goed, probeer het nog eens...
Wil je als juf/meester met je klas een bezoek bij een bedrijf plannen Γ³f als bedrijf ook aansluiten? Stuur dan een mail naar:
Mail naar mr-t@tech-tok.nl
Locatie

Obelink

bezoekadres

Beatrixpark 9
7101 BN Winterswijk

Routebeschrijving
Kijk ook eens naar deze bedrijven
Bekijk alle bedrijven

Kinderen die al eerder een kijkje namen bij een bedrijf